The preparation and study of the properties of macroporous monolith-based continuous flow bioreactors
- Авторы: Vlakh E.G.1,2, Platonova G.A.1, Tennikova T.B.1,2
- 
							Учреждения: 
							- Institute of Macromolecular Compounds
- Institute of Chemistry
 
- Выпуск: Том 71, № 2 (2016)
- Страницы: 116-121
- Раздел: Article
- URL: https://journal-vniispk.ru/0027-1314/article/view/163200
- DOI: https://doi.org/10.3103/S0027131416020085
- ID: 163200
Цитировать
Аннотация
The surfaces of macroporous monolithic disks were modified with hydrolytic enzymes, viz., α-chymotrypsin and ribonuclease A. The effect of the enzyme-immobilization approach and the amount of the aldehyde groups in the polymer spacer, as well as the flow rate of the substrate solution on the efficiency of the heterogeneous biocatalysis was explored using the reactions of hydrolysis of both low and macromolecular substrates as examples.
Об авторах
E. Vlakh
Institute of Macromolecular Compounds; Institute of Chemistry
							Автор, ответственный за переписку.
							Email: vlakh@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Moscow; St. Petersburg						
G. Platonova
Institute of Macromolecular Compounds
														Email: vlakh@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Moscow						
T. Tennikova
Institute of Macromolecular Compounds; Institute of Chemistry
														Email: vlakh@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Moscow; St. Petersburg						
Дополнительные файлы
 
				
			 
						 
					 
						 
						 
						 
									 
  
  
  
  
  Отправить статью по E-mail
			Отправить статью по E-mail  Открытый доступ
		                                Открытый доступ Доступ предоставлен
						Доступ предоставлен Только для подписчиков
		                                		                                        Только для подписчиков
		                                					