Features Determining the Melting Temperature of Slag-Forming Mixtures for Steel Continuous Casting
- Авторы: Vdovin K.N.1, Ryakhov A.A.1, Pivovarova K.G.1, Tochilkin V.V.1
- 
							Учреждения: 
							- FGBOU VO G. I. Nosov Magnitogorsk State Technical University
 
- Выпуск: Том 60, № 2 (2019)
- Страницы: 214-218
- Раздел: Article
- URL: https://journal-vniispk.ru/1083-4877/article/view/249282
- DOI: https://doi.org/10.1007/s11148-019-00338-6
- ID: 249282
Цитировать
Аннотация
A method for determining the melting temperature of a slag-forming mixture in a high-temperature microscope is described and indices of its accuracy are provided. The main parameters affecting results of determining the melting temperature of slag mixtures using the DSC method, and rational conditions for conducting experiments aimed at determining the liquefaction, melting, and slag spreading temperature are given.
Ключевые слова
Об авторах
K. Vdovin
FGBOU VO G. I. Nosov Magnitogorsk State Technical University
							Автор, ответственный за переписку.
							Email: vdovin@magtu.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Magnitogorsk						
A. Ryakhov
FGBOU VO G. I. Nosov Magnitogorsk State Technical University
														Email: vdovin@magtu.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Magnitogorsk						
K. Pivovarova
FGBOU VO G. I. Nosov Magnitogorsk State Technical University
														Email: vdovin@magtu.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Magnitogorsk						
V. Tochilkin
FGBOU VO G. I. Nosov Magnitogorsk State Technical University
														Email: vdovin@magtu.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							Magnitogorsk						
Дополнительные файлы
 
				
			 
						 
					 
						 
						 
						 
									 
  
  
  
  
  Отправить статью по E-mail
			Отправить статью по E-mail  Открытый доступ
		                                Открытый доступ Доступ предоставлен
						Доступ предоставлен Только для подписчиков
		                                		                                        Только для подписчиков
		                                					