Calculation Model for the Analysis of Strength and Stability of Anisogrid Mesh Structures under Intensive Thermal Force
- Авторы: Kaledin V.O.1, Kaledin V.O.2, Ulianov A.D.1
- 
							Учреждения: 
							- Novokuznetsky Institute for Problems in Mechanics RAS
- The Central Research Institute for Special Machinery
 
- Выпуск: Том 53, № 4 (2018)
- Страницы: 470-478
- Раздел: Article
- URL: https://journal-vniispk.ru/0025-6544/article/view/163366
- DOI: https://doi.org/10.3103/S0025654418040131
- ID: 163366
Цитировать
Аннотация
The procedure for the numerical study of the stress-strain state and the stability of the mesh structures of polymer composite materials under intensive force and thermal effects is considered. A simplified mathematical model of the thermomechanical behavior of the mesh structure is proposed, taking into account the reversible and irreversible changes in the physicome-chanical properties of the material during heating. The design process of computational algorithms is described.
Об авторах
V. Kaledin
Novokuznetsky Institute for Problems in Mechanics RAS
														Email: kaledinvl@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							ul. Tsialkovskogo 23, Novokuznetsk, Kemerovskaya oblast, 654041						
Vl. Kaledin
The Central Research Institute for Special Machinery
							Автор, ответственный за переписку.
							Email: kaledinvl@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							ul. Zavodskaya 1, Khotkovo, Moscow Region, 141371						
A. Ulianov
Novokuznetsky Institute for Problems in Mechanics RAS
														Email: kaledinvl@mail.ru
				                					                																			                												                	Россия, 							ul. Tsialkovskogo 23, Novokuznetsk, Kemerovskaya oblast, 654041						
Дополнительные файлы
 
				
			 
						 
					 
						 
						 
						 
									 
  
  
  
  
  Отправить статью по E-mail
			Отправить статью по E-mail  Открытый доступ
		                                Открытый доступ Доступ предоставлен
						Доступ предоставлен Только для подписчиков
		                                		                                        Только для подписчиков
		                                					